Stormvloedkering

- Werkcode: 560 238

Erik Reijnders over Stormvloedkering

De stormvloedkering een meesterwerk als het gaat om Hollandse waterwerken. Een kijkje op de stroming van het zeewater gezien vanuit één van de peilers van deze variabele dijk. Bij storm sluit de dam zodat het water er niet meer door kan. Het beeld is verouderd zodat het een meer interessant werk voor aan de muur wordt. het nostalgisch aan doende werk heeft een sfeer die past bij waterwerken en de Nederlandse technische kennis die nodig is een dergelijk werk te bouwen.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Stormvloedkering als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Stormvloedkering

Koop dit digital art werk Stormvloedkering van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 560 238
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden