Een Werk aan de Muur shop

Straatmuzikant met viool in silhouette, een drieluik deel 3

- Werkcode: 962 297

Arjen Roos over Straatmuzikant met viool in silhouette, een drieluik deel 3

Een muzikale drieluik of gewoon als los werk aan de muur is een ware blikvanger voor de echte muziekliefhebber.
We zien een silhouette van een straatmuzikant leunend tegen een lantarenpaal die op een viool speelt. Het werk is geplaatst op een textuur van een witte bakstenen muur. Dit textuur loopt door in de zwarte delen van het werk.

Wanneer u alle drie de werken van dit drieluik combineert en op dezelfde hoogte ophangt zal dit werk een straat vormen met drie straatmuzikanten. Dit is het linker werk binnen dit drieluik.

De andere twee werken binnen dit drieluik zijn een straatmuzikant met saxofoon en een straatmuzikant met een dwarsfluit.

Doordat er geen gebruik gemaakt is van kleuren past dit werk in vrijwel ieder interieur.

De werkcodes van de andere twee werken zijn:
962295 en 962296
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Straatmuzikant met viool in silhouette, een drieluik deel 3 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Straatmuzikant met viool in silhouette, een drieluik deel 3

Koop dit digital art werk Straatmuzikant met viool in silhouette, een drieluik deel 3 van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 962 297
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.