Een Werk aan de Muur shop

Stralenkrans van de zon in nevel bos op de Veluwe

- Werkcode: 992 708

Fotografiecor .nl over Stralenkrans van de zon in nevel bos op de Veluwe

Een sfeervolle zonsopkomst in de bossen van de Veluwe. De zon schijnt tussen de bommen door en vormt schitterende zonnestralen in een stervorm 'burst' samen met de vochtige ochtendnevel die tussen de bomen blijft hangen.

In oktober & november zijn de kleuren van deze loofbossen op zijn mooist en kleuren de wegen en paden prachtig oranje en geel gekleurd met de mooie herfstbladeren. De sfeer van het beeld is samengesteld uit eerdere foto's met een langere sluitertijd. Bewust met een hoog diafragma de zon net langs de bomen laten 'piepen' voor dit 'burst-effect'. Ik kan vrolijk worden van dit soort bijzondere momentjes waar je adem even stopt en je bevangen kan worden door de magie van een vroege ochtendwandeling.

Het geheel heeft een rustgevend effect en geeft een relaxt tijdloos beeld. Een foto in hoge kwaliteit die te gebruiken is voor afdrukken, fotoprint en styling van interieur in kantoor, bedrijfsruimte of beeldbank.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Stralenkrans van de zon in nevel bos op de Veluwe op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stralenkrans van de zon in nevel bos op de Veluwe

Koop de foto Stralenkrans van de zon in nevel bos op de Veluwe van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 992 708
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.