Strand & Schemer

van Martijn van der Nat

Strand & Schemer van Martijn van der Nat

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 63860
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsondergang bij Katwijk op het strand. Het is laag tij, het blauwe uur is in volle gang. Het strand komt bij van de drukte van de dag.
Samen met een vriend waren we specifiek naar het strand gegaan om de zonsondergang te fotograferen. De planning was even lastig door het coördineren van de zonsondergang, laag tij en onzer beide agenda's maar op een dag was het zover.
Dit stukje strand ligt net naast de zogenaamde buitensluis, de plaats waar de Rijn uiteindelijk in de zee stroomt. Deze locatie was gekozen omdat hier bij laag tij een flink aantal met zeewier begroeide stenen zichtbaar zijn. (niet op deze foto) Tijdens het fotograferen van die stenen met de zonsondergang trokken de vormen in het zand mijn aandacht en bleken een uitstekend rustgevend onderwerp te zijn.
Een erg lange sluitertijd zorgt ervoor dat het stille water nog vlakker en rustiger oogt en draagt zo bij aan de serene en minimalistische uitstraling van dit werk. Een vergelijkbaar beeld is trouwens ook liggend te verkrijgen.

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van der Nat

Martijn van der Nat profielfotoNaast mijn werk als grafisch vormgever (www.balyon.com) fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterk gevoel voor dramatische beelden.

Alle werken