Een Werk aan de Muur shop

Strand en duinen op het Nederlandse eiland Texel met zicht op de zee en een vrachtschip.

- Werkcode: 1 018 951

Galerie Ringoot over Strand en duinen op het Nederlandse eiland Texel met zicht op de zee en een vrachtschip.

Zicht op het strand van het Nederlandse Waddeneiland Texel met een vrachtschip op de Noordzee - Aquarel door Hans Sturris (1992)

Begin jaren 90 van de vorige eeuw maakte Hans diverse werken op dit eiland. Later inspireerde het hem om nog een aantal fictieve zee en duinlandschappen te maken.
Galerie Ringoot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een hommage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921 - 2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Deze online kunstgalerie toont een selectie uit het werk van de kunstenaars, bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen, Schetsen, acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen.

Via de webshop op deze pagina is het mogelijk om reproducties en prints van de werken aan te schaffen. Met de aanschaf van een reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Galerie Ringoot is een initiatief van Stef Ringoot. Illustrator, cartoonist en grafisch vormgever (zie https://www.stefringoot.com). Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris.

Alle werken van Galerie Ringoot


Waarom je kiest voor Strand en duinen op het Nederlandse eiland Texel met zicht op de zee en een vrachtschip. als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Strand en duinen op het Nederlandse eiland Texel met zicht op de zee en een vrachtschip.

Koop de illustratie Strand en duinen op het Nederlandse eiland Texel met zicht op de zee en een vrachtschip. van Galerie Ringoot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 018 951
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.