Een Werk aan de Muur shop

Strand schelpen getijdezone wolken zonsondergang

- Werkcode: 377 509

Susan Hol over Strand schelpen getijdezone wolken zonsondergang

Acrylverf op karton (diverse lagen met wegkrastechniek), pastelkrijt, schelpen van het strand, lijm.
Formaat origineel: 63 x 49 cm.
Het beeld gaat van strand met schelpen over in de getijdezone van zand en zee, die weer overgaat in wolken met daarboven de verkleurde lucht van de zonsondergang. Het is vanuit het hart geschilderd: als geboren Zandvoortse zijn de zee en het strand een oude liefde die niet overgaat. Tot mijn achtste jaar was ik daar bijna dagelijks te vinden. Ik herinner me dat ik op een dag als zesjarige gloeiend van trots bovenaan de duin stond. Daar staan was niet per se speciaal, wel dat ik mijn nieuwe houten kleppertjes mét hakje en fel rood bandje droeg! Die zou ik eens fijn gaan inwijden door luid klepperend over de eindeloos lange rij houten vlonders naar beneden te rennen. Eerst zachtjes en dan harder en harder. Tot ik met een plof in de intense stilte land: het zachte zand. Daar ging het altijd verder op blote voeten naar de zee.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Strand schelpen getijdezone wolken zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strand schelpen getijdezone wolken zonsondergang

Koop dit schilderij Strand schelpen getijdezone wolken zonsondergang van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 377 509
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.