Strand van Helgoland

- Werkcode: 808 723

Yvonne van Leeuwen over Strand van Helgoland

Deze foto was ik zelf al even vergeten. Totdat ik eind november een postpakketje kreeg. Raar ik had niets besteld. En het was echt aan mij geadresseerd.
Nadat ik het open had gemaakt snapte ik het nog steeds niet. Er zat een dag scheurkalender in van National Geografic. Na het lezen van de bijgesloten brief werd het me duidelijk. Deze foto was geselecteerd voor in de kalender.
Wil jij weten wat het verhaal is achter deze foto? Lees dan mijn blog op de website. https://animaldesignfotografie.nl/het-verhaal-achter-deze-landschapsfoto-op-helgoland/
Yvonne van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Yvonne van Leeuwen

Ik vind de natuur prachtig en leg graag leuke, mooie en bijzondere momenten vast. Herinnering aan een mooi moment of emotie om dat later nogmaals te kunnen beleven. Een aantal foto's hangt al bij mij thuis aan de muur, en via deze website kunnen deze foto's ook bij jou aan de muur komen. Kent u een foto van mij, één die op mijn website of op mijn facebookpagina staat? Maar ziet u deze er nog niet bij staan? Neem contact met mij op en ik ga kijken of de mogelijkheid bestaat de foto erbij te plaatsen.

Alle werken van Yvonne van Leeuwen


Waarom je kiest voor Strand van Helgoland als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Strand van Helgoland

Koop de foto Strand van Helgoland van Yvonne van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 808 723
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden