Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 6 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Strandgezicht met zwemmers, surfers en de hond, Scheveningen, Zuid-Holland, Nederland

- Werkcode: 1 027 052

Martijn Droger over Strandgezicht met zwemmers, surfers en de hond, Scheveningen, Zuid-Holland, Nederland

De zon staat op het punt om achter de horizon te verdwijnen. De lucht boven het strand verandert in goud. Een vader en zoon hebben net het water verlaten. Een koude duik. De hond rent om hen heen terwijl ze het zand van hun handdoeken kloppen. Kitesurfers zijn net van het water gekomen en oefenen met een van de kites. De overige vliegers liggen te drogen op het zand. De boulevard glinstert in een gouden licht terwijl de meeuwen rustig op het zand staan. Het is een kalme avond. Aan de horizon zeilen zeilboten richting de zonsondergang. Gouden golven raken het strand. Even maken ze glanzende patronen op het zand, dan lossen ze op in het zand. Het is het einde van een stormachtige, maar mooie nazomerdag. Weken later blijkt het de laatste zomerdag van het jaar te zijn geweest - M.D.

Hollands licht, vluchtige schoonheid. Vlakke horizonnen. Brede wolkenluchten. Lichtvlekken in het landschap. Het licht in Nederland heeft iets bijzonders door het vele water in het landschap dat het licht naar de lucht reflecteert. Ik heb een manier gevonden om de schoonheid van dit licht op een nieuwe manier vast te leggen. Terwijl ik door mijn thuisland reis, probeer ik land, licht en lucht in perfecte samenhang vast te leggen, met behulp van meerdere foto's voor één scène. Verwikkeld in een dagelijkse strijd om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, legde ik unieke scènes vast van het beroemde Nederlandse licht.

Gemaakt uit meerdere foto's laten mijn werken de schoonheid van Hollands licht & lucht op een unieke manier zien. Alle werken tonen grote taferelen, veel details en vaak de ware grootsheid van de lucht. De foto's zijn gemaakt met een combinatie van digitale en analoge fotoapparatuur en alle werken tonen realistische en heldere kleuren. De grootste uitdaging voor het creëren van een uniek werk is om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Anders dan het landschap zijn de wolken en luchten altijd anders. Het volgen van de dagelijkse weer ontwikkelingen, het zoeken naar locaties, talloze pogingen, geluk hebben, bewerkingen, het maakt allemaal deel uit van het creatieproces.
Martijn Droger profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Droger

Hoi, ik ben Martijn. Ik vang de schoonheid van Hollands licht en lucht in grote fotografische werken. Door heel Nederland ben ik op zoek naar unieke taferelen waarin land, lucht & licht perfect samenkomen. Gemaakt uit meerdere foto's en gefotografeerd met een unieke camera combinatie, tonen mijn werken Hollands licht en lucht met veel detail en de juiste verhoudingen. Je ziet mijn werken in de Hollands licht collecties.

Alle werken van Martijn Droger


Waarom je kiest voor Strandgezicht met zwemmers, surfers en de hond, Scheveningen, Zuid-Holland, Nederland als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Strandgezicht met zwemmers, surfers en de hond, Scheveningen, Zuid-Holland, Nederland

Koop dit digital art werk Strandgezicht met zwemmers, surfers en de hond, Scheveningen, Zuid-Holland, Nederland van Martijn Droger als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 027 052

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
35,-31,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.