Strandhuisjes in Domburg

- Werkcode: 933 413

Raoul Baart over Strandhuisjes in Domburg

Strandhuisjes op het strand in Domburg, gefotografeerd in het warme avondlicht van de ondergaande zon. Vrolijke kleuren waarachter een mengelmoes aan strandattributen en meubilair opgeborgen ligt, wachtend op een volgende zomer.
Raoul Baart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Baart

Al heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken van Raoul Baart


Waarom je kiest voor Strandhuisjes in Domburg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strandhuisjes in Domburg

Koop de foto Strandhuisjes in Domburg van Raoul Baart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 933 413
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden