Strekdam van oude vluchthaven

van Fotografiecor .nl

Strekdam van oude vluchthaven van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 812293
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 gratis verzending!

Omschrijving

Van oorsprong is dit een 17e eeuws vissershaventje uit de tijd dat de Afsluitdijk er nog niet was. De visserij van de Zuiderzee was toen een belangrijke bron van inkomsten voor West-Friesland. De haven slibde dicht en werd niet meer gebruikt. Vandaag de dag is deze vluchthaven in Wijdenes compleet heringericht en geeft een prachtig contrast met de eindeloze horizon van het IJsselmeer. De stapelwolken razen over het landschap en de pier vormt een sterk oriëntatiepunt in een mystiek water oppervlak.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken