Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 22 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Strijp-S en in de verte Strijp-T, gezien vanuit de lucht

- Werkcode: 1 011 817

Justin Suijk over Strijp-S en in de verte Strijp-T, gezien vanuit de lucht

In Eindhoven liggen de (oud) industriegebieden waar Philips vroeger haar fabrieken en kantoren had staan. Na het vertrek van Philips is Strijp-S omgetoverd tot een dynamische woonomgeving en vinden allerlei bedrijven hun thuishaven op Strijp T. Daarmee is het unieke industrieel erfgoed in de voormalig "verboden stad" ook voor de toekomst bewaard gebleven.

Op de foto zie je de verhoogde treinrails en daarachter Strijp-S, met de nieuw gebouwde woontorens zoals de Trudo Toren, met het "vertical forest" en het rode "Haasje over", zo genoemd omdat hij deels over de oude fabriekshal gebouwd moest worden. Ook andere woontorens zijn door de jaren heen gebouwd, waardoor het een bruisend stukje Eindhoven geworden is.

Op de achtergrond zie je Strijp-T, met o..a. het gebouw Strijp TQ met haar mooie dakterras vanwaar je over Eindhoven uitkijkt. Ook zie je de de tweelingschoorstenen bij de oude energiecentrale die delen van Eindhoven vroeger van stroom voorzagen.

De foto is genomen middels een drone, waardoor je een mooi beeld krijgt van het gebied en je een beeld hebt wat je ook niet snel in de praktijk zal zien.
Justin Suijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Justin Suijk

Alle werken van Justin Suijk


Waarom je kiest voor Strijp-S en in de verte Strijp-T, gezien vanuit de lucht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strijp-S en in de verte Strijp-T, gezien vanuit de lucht

Koop de foto Strijp-S en in de verte Strijp-T, gezien vanuit de lucht van Justin Suijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 011 817

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
83,-75,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.