Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 16 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

String Art, Quintefoil

- Werkcode: 981 759

Frido Verweij over String Art, Quintefoil

Dit geometrische werk heb ik geheel digitaal vervaardigd. Het patroon is verkregen door een digitaal equivalent van "string art". De figuur bevat alleen rechte lijnstukken: koorden die twee punten op één enkele denkbeeldige cirkel met elkaar verbinden. De punten zijn op gelijke afstand over de cirkel verdeeld. Een combinatie van het aantal punten en een algoritme dat bepaalt welke punten met elkaar verbonden moeten worden, geeft een specifiek patroon. Eindeloos variëren van combinaties, kleurverloop en lijndiktes onthult dan zomaar opeens een verrassend mooi lijnenspel, zoals in dit werk.
Frido Verweij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frido Verweij

Mijn werk bevat geen foto’s; alles is gegenereerd door een computer. De gebruikte programma's zijn vaak zelf geschreven en de patronen en kleuren zijn meestal het resultaat van eindeloos variëren en uitproberen.
Op verzoek kunnen kleuren en vormen naar uw wens worden aangepast.

Alle werken van Frido Verweij


Waarom je kiest voor String Art, Quintefoil als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

String Art, Quintefoil

Koop dit digital art werk String Art, Quintefoil van Frido Verweij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 981 759

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.