Een Werk aan de Muur shop

Sultan Qaboos Grote Moskee

- Werkcode: 881666

Jeroen Kleiberg over Sultan Qaboos Grote Moskee

De Grote Moskee van Sultan Qaboos in Muscat is een van de mooiste en meest extravagante moderne moskeeën ter wereld. De bouw van dit grote iconische bouwwerk in de Arabische wereld nam zes jaar in beslag. De moskee is een mengeling van islamitische, Midden-Oosterse en Omaanse bouwstijlen. Desondanks zijn er enkele verbazingwekkende feiten met betrekking tot het ontwerp, het interieur en de architectuur die iedereen ertoe zullen aanzetten deze moskee te bezoeken.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Sultan Qaboos Grote Moskee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sultan Qaboos Grote Moskee

Koop de foto Sultan Qaboos Grote Moskee van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 881666
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.