Werkcode: 319393

Sunrays

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
Sunrays van Lex Schulte

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De zon komt nog net door een ga in de bewolking. Na een grijze en natte dag brak de bewolking net op tijd voor een mooie zonsondergang. Doordat er veel vocht in de lucht zat waren de zonnestralen goed te zien en kreeg de lucht een gouden kleur.
Deze foto is gemaakt op Rømø, dat is het meest zuidelijke bewoonde Deens waddeneiland en ligt tussen de eilanden Sylt en Mandø. De oppervlakte van het eiland is 130 vierkante km. Er wonen minder dan 1000 mensen.
Een 9 km lange dam verbindt het eiland met het vasteland. In de plaats Havneby op het eiland kan ook een veerpont worden genomen, deze vaart echter niet naar de Deense kust maar naar het Duitse waddeneiland Sylt. Net als een aantal andere waddeneilanden heeft Rømø een steeds wisselende omvang gehad. Het eiland beschikt over een kleine badplaats, Lakolk.

Over Lex Schulte

Lex Schulte profielfotoIk ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Alle werken