Surrealistische, realistisch wolkendek over Skogar

- Werkcode: 1 027 027

Gerry van Roosmalen over Surrealistische, realistisch wolkendek over Skogar

Staand aan de voet van de indrukwekkende waterval Skogafoss in Zuid-IJsland, word je vanzelf nieuwsgierig. Waar komt al dat water vandaan?
Waar ik mezelf ruim 20 jaar geleden nog via een zandpaadje, wat een echt kuitenbijtertje was, omhoog moest slepen, kun je nu gewoon de 400 traptreden naar boven volgen. (Spoiler Allert, het is nog steeds een kuitenbijter).
Eenmaal boven word je als door een magneet stroomopwaarts gedreven. Kilometers van watervallen, watervalletjes, en ruige landschappen.
De wolk in deze foto voorspelde weinig goeds. Ze laten zien dat er harde wind onderweg is. Ook dit keer werden we tijdens de wandeling verslagen door de wind.
De ijskoude wind sloeg ons genadeloos om de oren. De capuchon van mijn jas klapperde zo hard dat het zeer deed aan mijn oren.
Wederom moesten we omkeren, teruglopen langs de vele watervallen, watervalletjes en ruige landschappen. Maar wat een geweldige wandeling, wat een mooie dag, wat een fantastische ervaring.
Gerry van Roosmalen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Alle werken van Gerry van Roosmalen


Waarom je kiest voor Surrealistische, realistisch wolkendek over Skogar als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Surrealistische, realistisch wolkendek over Skogar

Koop de foto Surrealistische, realistisch wolkendek over Skogar van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 027 027
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden