• Sydney Skyline - Panorama van Ricardo Bouman | Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 160841

Sydney Skyline - Panorama

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Sydney Skyline - Panorama van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit was mijn uitzicht op 31 december 2012....Niet slecht he? Na 5 weken in Nieuw Zeeland ge-roadtripped te hebben ben ik een weekje in Sydney voor een bijzondere citytrip. Vandaag nam ik de ferry van Quay naar Cremorne Point. Het Sydney Opera House zat al overvol met toeristen die hun plekje verdedigden in de brandende zon.
De ferrytocht naar Cremorne Point duurde maar 5 minuutjes, maar in die korte tijd schoot ik tientallen fotos van het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge en de Sydney Central Business District.
Wat een schitterende bouwwerken!
Eenmaal bij Cremorne Point was het zoeken naar een mooie plekje om de komende uren te verblijven. Alles zat al overvol toeristen en studenten die de beste stukjes gras met een mooi uitzicht al hadden bezet. Niet eens zo gek ver van de drukte schoot ik de bosjes in...en daar was het..het perfecte uitzicht! En nog in de schaduw ook.
Er zaten een paar gezellige mensen om me heen die hetzelfde stekkie hadden ontdekt. Fransen, Canadezen en Engelse toeristen maar vreemdgenoeg geen Australiër te bekennen :)
Later in de middag werd het even iets minder leuk toen de hete zon vol in mn gezicht scheen. Maar de zonsondergang maakte alles weer goed (zie foto: Zonsondergang in Sydney).
Middernacht barste het vuurwerkspektakel los wat naar mijn idee wel iets langer had mogen duren. Om 4 uur snachts lag ik weer op één oor in het appartement in Surry Hills.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken