Een Werk aan de Muur shop

Tekst ‘ Carpe Diem’

- Werkcode: 794 176

Willy Sengers over Tekst ‘ Carpe Diem’

Tekst ‘Carpe Diem’ grafisch ontwerp verticale foto. In de kleuren zand grijs en grijsblauw. Mooi om rust en sfeer te brengen in je woonkamer bijvoorbeeld. Past goed bij de foto serie Carpe Diem. Maar ook op zichzelf staand kan dit een statement zijn dat bij je past.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Tekst ‘ Carpe Diem’ op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tekst ‘ Carpe Diem’

Koop dit digital art werk Tekst ‘ Carpe Diem’ van Willy Sengers als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 794 176
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.