Een Werk aan de Muur shop

Temps Libre

- Werkcode: 606 153

Susan Hol over Temps Libre

Collage met een aantal kunstplaatjes. De twee bladeren en de bloemen komen uit mijn eigen tuin: narcis, sleutelbloem en een soort groot viooltje (geen idee wat dat is). Sommigen zijn gedroogd, anderen heb ik vers uit de tuin op de collage aangebracht. Als je goed kijkt zie je ook nog een insect (helemaal rechts, iets boven het midden). De 'grasjes' onderaan zijn in feite gedroogde zaadjes van een bloem. De donkerblauwe kleur is mijn eigen mengsel acrylverf, dat is dus uniek. Het geheel is afgewerkt met lijmlak.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Temps Libre op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Temps Libre

Koop de collage Temps Libre van Susan Hol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606 153
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.