Terracotta huis op Ibiza // Reisfotografie

- Werkcode: 1 101 359

Diana van Neck Photography over Terracotta huis op Ibiza // Reisfotografie

Terracotta huis op Ibiza // Reisfotografie

Een romantisch straatbeeld van een terracotta bohemien huis met bruine luiken voor de ramen, verscholen achter de prachtige natuurlijke bladeren van de groene struik en een palmboom. Dit Boheemse Ibiza huis in pastelkleurige terracotta is gefotografeerd in een dorp op Ibiza, Spanje.

Deze prachtige reisfoto van dit terracotta bohemien huis is gefotografeerd in zachte pastelkleuren. Waardoor het een romantisch bohemian beeld vormt. Typisch boho Ibiza. Een mooie pastel kleuren foto van Ibiza die vast prachtig past in je huis. Bekijk mijn collectie voor meer fotografie.

Reisfotografie is een van mijn grootste passies, je voelt gewoon de energie en sfeer van je omgeving en dat probeer je vast te leggen in een foto.
Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor Terracotta huis op Ibiza // Reisfotografie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Terracotta huis op Ibiza // Reisfotografie

Koop de foto Terracotta huis op Ibiza // Reisfotografie van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 101 359
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
254,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden