Een Werk aan de Muur shop

Texel Den Hoorn met het kerkje en een donkere lucht

- Werkcode: 1 010 112

eric van der eijk over Texel Den Hoorn met het kerkje en een donkere lucht

Het waddeneiland Texel met het kleine kerkje vanuit Den Hoorn. Ook in de zomer tijdens de vakantie kan het wel is onstuimig worden zoals hier op de foto. Donkere wolken komen richting Texel met het pittoreske plaatsje Den Hoorn. Op de voorgrond nog wat Texelse schapen.
eric van der eijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door eric van der eijk

Welkom op mijn fotogalerij bij Werk aan de muur. Zelf ben ik woonachtig dicht bij de Nederlandse kust, als fotograaf ben ik tevens geïnspireerd door het duinlandschap het strand en de zee. Ik heb dan ook een speciale website betreffende de duinen en het strand (duinlandschap.nl) Het merendeel van de getoonde foto's zijn dan ook van de Hollandse Kust ,en in een hoge kwaliteit. Onder andere van Noord-Holland en Zuid-Holland, maar deze twee provincies staan ook bekend door de mooie bloembollenvelden in de lente. Dus ook hiervan prachtige album met unieke beelden, en is dus zeker een bezoekje waard. Haal de lente voor altijd in je huis met een mooie betaalbare wanddecoratie. De beelden zijn in hoge kwaliteit uniek maar ook zeer betaalbaar. Veel kijk plezier

Alle werken van eric van der eijk


Waarom je kiest voor Texel Den Hoorn met het kerkje en een donkere lucht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Texel Den Hoorn met het kerkje en een donkere lucht

Koop de foto Texel Den Hoorn met het kerkje en een donkere lucht van eric van der eijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 010 112
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.