Thailand

van Frans Van der Kuil

Thailand van Frans Van der Kuil

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 649282
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Thailand is bewerkt in photoshop en schilder 2020 Corel
We bezochten de Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT). Gelegen in de provincie Phetchaburi. WFTT overspant een arena van 67 hectare en zorgt voor ongeveer 500 wilde dieren. Ze omvatten vele soorten primaten, Aziatische elefants, beren, katachtigen, reptielen, ... Veel daarvan zijn bedreigde en bedreigde soorten.

We spraken met Edwin Wiek. Een Nederlander die WFFT oprichtte. Zijn passie om de illegale handel in de dieren te bestrijden. Zijn inzet voor het veranderen van de gewoonten van internationale toeristen die Thailand bezoeken en onbewust brandstof de illegale handel en uitbuiting en misbruik van thailand wilde dieren.

Voor één dag mochten we zien wat goed werk hier wordt gedaan. Geweldig houden de olifanten vrij om rond te lopen. Het was een prachtige safari in de middag.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Van der Kuil

Frans Van der Kuil profielfotoIk ben Frans van der Kuil. Woon in Beverwijk.
Een aantal jaren geleden ben ik als onderwijskundige en manager in het onderwijs met pensioen gegaan. Nu heb ik meer tijd voor fotografie en ben mijn eigen stijl, technieken verder gaan ontwikkelen naar mijn persoonlijke art-work. Ik heb een voorkeur voor straatfotografie, strand en surrealisme (of noem me gewoon een beetje vreemd). Ik werk intuïtief en zoek altijd naar meer dan ‘gewoon’ een beeld. Ik gebruik foto’s uit mijn eigen archief en creëer zwart/wit of kleurrijke beelden. Opzoek naar een verbinding tussen fotografie en de schilderkunst.
Ik zou mijzelf een beeldontwerper noemen, die als een straatfotograaf kijkt naar de wereld om hem heen.
Ik bewerk mijn foto's met de Nik Collection, Photoshop cc en soms Painter2020 van Corel. Sommige bewerkingen lukken meteen in een sessie. Andere moet ik later weer oppakken. Er zijn momenten dat ik zomaar een aantal foto's kan omtoveren tot digitale beelden. Magisch. Foto's, bewerkingen en ideeën vloeien in elkaar over. Creativiteit stroomt. Ik hoop met mijn werk mensen te verbazen.
https://fransvanderkuil.werkaandemuur.nl/nl

Alle werken