Een Werk aan de Muur shop

The Afghan Dress

- Werkcode: 660 243

Anja van Ast over The Afghan Dress

Kabul was eind zestiger jaren een moderne stad waar hippies kwamen die onder andere op zoek gingen naar authentieke kleding. Zo kwam deze jurk in Nederland en kocht ik hem op een vlooienmarkt. Sinds die tijd is er veel veranderd en is het land bijna constant in oorlog geweest. Steeds als ik de jurk zie moet ik daar aan denken, aan de lang vervlogen jaren van vrijheid, vrede en voorspoed van het nu 'gewonde' Afghanistan.
Anja van Ast profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anja van Ast

Ik ben een fotograaf en beeldmaker. Mijn passie is portretfotografie en ik hou van dramatisch licht. In mijn foto’s probeer ik een bepaalde serene rust te leggen en tegelijkertijd een verhaal te vertellen. Ik besteed veel aandacht aan het nabewerken waarbij ook de kleinste details belangrijk zijn.

Alle werken van Anja van Ast


Waarom je kiest voor The Afghan Dress op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The Afghan Dress

Koop dit digital art werk The Afghan Dress van Anja van Ast als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 660 243
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.