The Great Bubble Wave | Aquarel schilderij

van WatercolorWall

The Great Bubble Wave | Aquarel schilderij van WatercolorWall

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 915377
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

The Great Bubble Wave is een handgetekende inkttekening van een golf in de zee die geheel uit zwarte bubbels bestaat, met een achtergrond van een frisse blauwe aquarel kleur.
Tip: Dit werk is tevens ook beschikbaar als Ronde Print (Wandcirkel) op Forex of als Ronde Behang.
De zeeblauwe achtergrond is geschilderd in aquarel met een nat op nat techniek. De bubbels zijn met de hand getekend met een watervaste inktpen.
Dit werk is tot stand gekomen door een inspiratie door het water, de oceaan, golven, bruisende Champagne en het werk van de Japanse kunstenaar Katsushika Hokusai die houtsnedeprenten maakte van berg- en waterlandschappen.

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall profielfotoWatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op elk formaat en materiaalsoort.

Alle werken