Een Werk aan de Muur shop

The Mythe Van Meestal Mist

- Werkcode: 1 030 555

Ellen Borggreve over The Mythe Van Meestal Mist

Griezelige oude beukenboom in dichte mist.

Ik moet wel eens lachen als ik mailtjes krijg waarin de schrijver zegt dat ik geluk heb omdat het altijd mistig is waar ik woon. Dit is natuurlijk zo ver van de waarheid als maar mogelijk is. Ik woon niet in een gebied waar we meestal mist hebben, maar ik fotografeer wel in momenten van mist. Soms rijd ik zo ver als ik moet om het te vinden, soms betekent het tientallen of honderden keren de berg op gaan, maar het betekent altijd dat misschien 90 tot 95 procent van de tijd dat ik ergens heen ga en de omstandigheden niet "perfect" zijn, maar ze zijn altijd perfect om in te oefenen. Er gaat in het bos nooit een moment verloren met een camera. Op deze dag echter begon de sneeuw te smelten en omdat het snel warm werd, kwam er een dichte mist opzetten. Deze boom is geweldig die er vanuit alle hoeken totaal anders uitziet en elke keer dat ik hem zie krijgt hij meer karakter. Vanuit deze hoek en in deze omstandigheden lijkt hij een beetje een griezelig, maar toch vriendelijk karakter te hebben. Dit is midden in de winter gefotografeerd, maar de overgebleven herfstbladeren geven het enige beetje kleur aan dit ietwat spookachtige beeld.
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor The Mythe Van Meestal Mist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The Mythe Van Meestal Mist

Koop de foto The Mythe Van Meestal Mist van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 555
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.