The Old Man of Storr (Isle of Skye)

Werkcode: 821 866 Kopieer de werkcode

Arja Schrijver Fotografie profielfoto Isle of Skye is een van grootste en bekendste eilanden van de Hebriden, een groep van circa 500 eilanden voor de westkust van Schotland (waarvan er zo’n 100 bewoond worden). Het eiland staat bekend om zijn mooie natuur, de geschiedenis en ook de wilde dieren.

Een hoogtepunt in die natuur is ‘The Old Man of Storr’. The Storr is een rotsachtige heuvel op het schiereiland Trotternish en is ontstaan door een grootschalige, postglaciale aardverschuiving. Op die heuvel staat The Old Man, een grote rotspilaar van zo’n 50 meter hoog die al van ver goed te zien is. Het verhaal doet de ronde dat de naam ‘Old Man’ komt van de contouren van deze rotspilaar, die zouden lijken op een oude man.

Je kunt naar de Old Man of Storr wandelen en dat is een intensieve tocht. Althans, dat was het voor ons, omdat wij in motorpak en met motorlaarzen naar boven liepen (niet aan te raden, gebruik wandelschoenen aub). Maar ja, de plek is wel erg indrukwekkend. En eenmaal boven wordt je beloond met een fantastisch uitzicht op het omringende landschap van heuvels, rotsen, zee en andere eilanden. Je zult er niet alleen zijn, de plek trekt vele toeristen, fotografen en hikers aan, dus het kan handig zijn om juist heel vroeg of laat op de dag te gaan.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Anja
    Nederland
    5 / 5

    Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
    Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Jeannette Reinhout
    Nederland
    4 / 5

    Bedankt voor de goede en snelle service! En wat is de prent leuk! Ben er heel blij mee! Jeannette.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2022
    Maartje
    Nederland
    5 / 5

    Alles en iedereen is prima daar
    Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Jon
    Nederland
    5 / 5

    Goede ervaring
    Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Jan
    Nederland
    5 / 5

    Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Ans
    Nederland
    5 / 5

    Het "werk" wordt netjes afgeleverd en men is meedenkend over het bestelde o.a. of de maatvoering klopt en het dan naar wens is!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    G.
    Nederland
    4 / 5

    super ervaring
    voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Gino
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden
    gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Rein Veen
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Mariska
    Nederland
    4 / 5

    Top schilderij en prettige communicatie
    Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022
    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
    Heb helaas nog geen foto gemaakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk The Old Man of Storr (Isle of Skye) van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden