The Old Man of Storr (Isle of Skye)

- Werkcode: 821 866

Arja Schrijver Fotografie over The Old Man of Storr (Isle of Skye)

Isle of Skye is een van grootste en bekendste eilanden van de Hebriden, een groep van circa 500 eilanden voor de westkust van Schotland (waarvan er zo’n 100 bewoond worden). Het eiland staat bekend om zijn mooie natuur, de geschiedenis en ook de wilde dieren.

Een hoogtepunt in die natuur is ‘The Old Man of Storr’. The Storr is een rotsachtige heuvel op het schiereiland Trotternish en is ontstaan door een grootschalige, postglaciale aardverschuiving. Op die heuvel staat The Old Man, een grote rotspilaar van zo’n 50 meter hoog die al van ver goed te zien is. Het verhaal doet de ronde dat de naam ‘Old Man’ komt van de contouren van deze rotspilaar, die zouden lijken op een oude man.

Je kunt naar de Old Man of Storr wandelen en dat is een intensieve tocht. Althans, dat was het voor ons, omdat wij in motorpak en met motorlaarzen naar boven liepen (niet aan te raden, gebruik wandelschoenen aub). Maar ja, de plek is wel erg indrukwekkend. En eenmaal boven wordt je beloond met een fantastisch uitzicht op het omringende landschap van heuvels, rotsen, zee en andere eilanden. Je zult er niet alleen zijn, de plek trekt vele toeristen, fotografen en hikers aan, dus het kan handig zijn om juist heel vroeg of laat op de dag te gaan.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor The Old Man of Storr (Isle of Skye) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The Old Man of Storr (Isle of Skye)

Koop de foto The Old Man of Storr (Isle of Skye) van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 821 866
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden