The Old Man of Storr (Isle of Skye)

van Arja Schrijver Fotografie

The Old Man of Storr (Isle of Skye) van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 821866
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Isle of Skye is een van grootste en bekendste eilanden van de Hebriden, een groep van circa 500 eilanden voor de westkust van Schotland (waarvan er zo’n 100 bewoond worden). Het eiland staat bekend om zijn mooie natuur, de geschiedenis en ook de wilde dieren.

Een hoogtepunt in die natuur is ‘The Old Man of Storr’. The Storr is een rotsachtige heuvel op het schiereiland Trotternish en is ontstaan door een grootschalige, postglaciale aardverschuiving. Op die heuvel staat The Old Man, een grote rotspilaar van zo’n 50 meter hoog die al van ver goed te zien is. Het verhaal doet de ronde dat de naam ‘Old Man’ komt van de contouren van deze rotspilaar, die zouden lijken op een oude man.

Je kunt naar de Old Man of Storr wandelen en dat is een intensieve tocht. Althans, dat was het voor ons, omdat wij in motorpak en met motorlaarzen naar boven liepen (niet aan te raden, gebruik wandelschoenen aub). Maar ja, de plek is wel erg indrukwekkend. En eenmaal boven wordt je beloond met een fantastisch uitzicht op het omringende landschap van heuvels, rotsen, zee en andere eilanden. Je zult er niet alleen zijn, de plek trekt vele toeristen, fotografen en hikers aan, dus het kan handig zijn om juist heel vroeg of laat op de dag te gaan.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken