Een Werk aan de Muur shop

The cactus car

- Werkcode: 39 788

Gerard Oonk over The cactus car

Langs Route 66 vind je eindeloos veel oude auto's. Sommige zijn schitterend gerestaureerd, andere zijn alleen nog een roestige hoop metaal. Beide vind ik mooi. Dit exemplaar stond een eindje van de weg met -net buiten beeld- het bordje 'Rattlesnake-crossing'. En inderdaad: zo'n oude roestbak is natuurlijk een prima plek voor slangen, midden in de woestijn.
Gerard Oonk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Oonk

De composities in het werk van Gerard Oonk zijn sterk gestileerd. Het hoofdonderwerp van de foto's is meteen herkenbaar. "Ik wil de kijker niet afleiden en dat vereist het maken van keuzes en veel weglaten". De nadruk in de foto's ligt op schoonheid en optimisme. Zelfs onze vergankelijkheid wordt lichtvoetig en kleurrijk in beeld gebracht, zoals te zien is in de serie 'More Past'. "Het is mijn ambitie om beelden te laten spreken. Zo goed en zo mooi mogelijk".

Alle werken van Gerard Oonk


Waarom je kiest voor The cactus car op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The cactus car

Koop de foto The cactus car van Gerard Oonk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 39 788
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.