Een Werk aan de Muur shop

The empty city 030. Zicht op de Nachtegaalstraat in Utrecht. Utrecht tijdens de corona crisis.

- Werkcode: 591137

Utrecht Monochrome City Tales over The empty city 030. Zicht op de Nachtegaalstraat in Utrecht. Utrecht tijdens de corona crisis.

The empty city 030. Zicht op de Nachtegaalstraat in Utrecht. Utrecht tijdens de corona crisis. Deze foto maakte ik op zondag 26 april 2020 in de ochtend in de binnenstad van Utrecht. Een verlaten, desolate stad.
Utrecht Monochrome City Tales profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Utrecht Monochrome City Tales

Bezoek ook mijn winkel annex galerie aan de Twijnstraat 53 in Utrecht. Je kunt daar een deel van mijn werk bekijken en kopen. Ook vind je daar de enorme collectie luxe onderzetters met mijn stadsfoto's en ansichtkaarten, verjaardagskalenders en meer. Voor openingstijden check: https://www.deutrechtsegrachten.nl/

Alle werken van Utrecht Monochrome City Tales


Waarom je kiest voor The empty city 030. Zicht op de Nachtegaalstraat in Utrecht. Utrecht tijdens de corona crisis. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

The empty city 030. Zicht op de Nachtegaalstraat in Utrecht. Utrecht tijdens de corona crisis.

Koop de foto The empty city 030. Zicht op de Nachtegaalstraat in Utrecht. Utrecht tijdens de corona crisis. van Utrecht Monochrome City Tales op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 591137
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.