• The end of summer van Arjan van de Logt thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 311610

The end of summer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
The end of summer van Arjan van de Logt

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Let op: Van deze foto zal ik maximaal tien exemplaren verkopen. Een vroeg zonnetje breekt voorzichtig door de mist in het Speulderbos op de Veluwe. Het Speulderbos is bekend van de "Dansende bomen". In het oude bos staan vrij veel kronkelige bomen, omdat vroeger de rechte bomen werden omgehakt voor hout. De kronkelige bomen bleven daardoor staan, waardoor het bos dit unieke karakter kreeg.

Over Arjan van de Logt

Arjan van de Logt profielfotoMijn stijl van fotograferen rust op twee pijlers: snelheid en rust. Ik leg graag snelheid vast door het te “bevriezen” of door het te benadrukken. Aan de andere kant fotografeer ik graag de rust van landschappen en de natuur. Altijd is daarbij het doel een foto die de sfeer van het moment goed overbrengt.Ik ben met fotograferen begonnen vanuit mijn interesse voor luchtvaart. Gaande weg ben ik meer gaan fotograferen en andere terreinen gaan verkennen. Naast actiefotografie doe ik ook aan landschapsfotografie en highspeed fotografie.

Alle werken