• The lonely tree of Wanaka - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 145708

The lonely tree of Wanaka - Nieuw Zeeland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
The lonely tree of Wanaka - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

The lonely tree of Wanaka is een prachtige eenzame boom (lonely tree), gelegen is in het Wanakameer / Lake Wanaka. Lake Wanaka ligt bij het plaatsje Wanaka, op het zuidereiland van Nieuw Zeeland. Door regenval en smeltwater staat deze boom in de zomer met zijn wortels in het water. In winter staat hij droog. Tijdens het fotograferen had ik geluk met het heldere weer, want sterke windvlagen vanuit de bergen gaven mij ook een heldere zicht op het gehele achterliggende landschappen met zijn mooie gebergten met eeuwige sneeuwtoppen.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken