Theehuis aan het water in het paleispark in Apeldoorn

van Fotografiecor .nl

Theehuis aan het water in het paleispark in Apeldoorn van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 872817
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Als je wel eens in het Paleispark bij Paleis Het Loo wandelt ben je er vast één of meerdere tegen gekomen; de huisjes die verspreid staan door het park. Sommige groot, sommige klein, donker geverfd of licht geverfd en meestal van hout gemaakt. Deze huisjes werden gebruikt door het hofleven voor activiteiten als vissen, varen en recreëren. Dit karakteristieke huisje in wit en blauw ligt aan een van de grote vijvers die op het kroondomein is aangelegd. Sfeervol herfstlandschap in het park op de Veluwe met historische architectuur.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken