Through the eye of the Hurricane ?

van Fotografiecor .nl

Through the eye of the Hurricane ? van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 820891
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Hoewel....het is de laatste bewolking na een storm die wegdrijft waarachter een prachtige strakke blauwe lucht verschijnt. De reflectie in het water eist de aandacht op en geeft je het gevoel door een oog te kijken. De ondergaande zon verlicht met haar laatste zonnestralen het geheel in prachtige zomer avond kleuren. De kleine golfbreker op de voorgrond en de uitgestrektheid van het meer geven een prachtige compositie voor een muur of wandbehang

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken