Een Werk aan de Muur shop

Timberline Lodge Mount Hood Oregon

- Werkcode: 945 445

Menno Boermans over Timberline Lodge Mount Hood Oregon

De Timberline Lodge is een rustieke lodge op de zuidflank van Mount Hood in de Amerikaanse staat Oregon, zo'n 100 km ten oosten van Portland.

De lodge werd in de late jaren 1930 als een project van het Works Progress Administration gebouwd, op een hoogte van 1817 meter in het Mount Hood National Forest. De Timberline Lodge, opgetrokken in de rustieke architectuur van de National Park Service, is erkend als een National Historic Landmark. Het gebouw is een populaire toeristische bestemming en ontvangt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Bovendien geniet de lodge bekendheid als de filmlocatie van het Overlook Hotel in The Shining.

Timberline Lodge is ook de naam van het wintersportgebied dat zich aan de zuidflank van Mount Hood, rond de lodge, bevindt. Het skigebied telt 7 liftjes en 35 skipistes. Timberline Lodge is het enige skigebied in Noord-Amerika waar het jaar rond geskied kan worden.
Menno Boermans profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Menno Boermans

Inspirerende foto's uit de bergen: bergbeklimmen, skiën, freeriding, expedities, mountainbiken, relaxen met prachtige vergezichten.

Alle werken van Menno Boermans


Waarom je kiest voor Timberline Lodge Mount Hood Oregon op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Timberline Lodge Mount Hood Oregon

Koop de foto Timberline Lodge Mount Hood Oregon van Menno Boermans op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 945 445
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
249 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.