Werkcode: 136851

Tiogapas in Yosemite Nationaal Park in Californie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!
Tiogapas in Yosemite Nationaal Park in Californie van Hilda Weges

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Via de Tiogapas naar Yosemite Nationaal Park in Californië Amerika is een belevenis. Via de bergwand slingert de weg langzaam omhoog tot dat er op 3 km hoogte helemaal geen begroeiing meer is. Na iedere bocht is er weer een ander nieuw mooi uitzicht. Een fantastische herinnering voor iedereen die een rondrit door Californië heeft gemaakt en voor anderen een werk om bij weg te dromen. Past heel mooi in een interieur in grijstinten.

Over Hilda Weges

Hilda Weges profielfotoFotografie is uit passie geboren, maar inmiddels ook werk geworden. Ik fotografeer voornamelijk buiten in het groen en ga ook graag in binnen en buitenland op pad om onze mooie wereld vast te leggen. Mijn specialisaties zijn reisfotografie, natuur (landschap en macro) en architectuur. Mijn laatste werk is ook te vinden via mijn website HildaWeges | Photography https://www.hildaweges.nl.

Alle werken