Tiogapas in Yosemite Nationaal Park in Californie

- Werkcode: 136 851

Hilda Weges over Tiogapas in Yosemite Nationaal Park in Californie

Via de Tiogapas naar Yosemite Nationaal Park in Californië Amerika is een belevenis. Via de bergwand slingert de weg langzaam omhoog tot dat er op 3 km hoogte helemaal geen begroeiing meer is. Na iedere bocht is er weer een ander nieuw mooi uitzicht. Een fantastische herinnering voor iedereen die een rondrit door Californië heeft gemaakt en voor anderen een werk om bij weg te dromen. Past heel mooi in een interieur in grijstinten.
Hilda Weges profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hilda Weges

Fotografie is uit passie geboren, maar inmiddels ook werk geworden. Ik fotografeer voornamelijk buiten in het groen en ga ook graag in binnen en buitenland op pad om onze mooie wereld vast te leggen. Mijn specialisaties zijn reisfotografie, natuur (landschap en macro) en architectuur. Mijn laatste werk is ook te vinden via mijn website HildaWeges | Photography https://www.hildaweges.nl.

Alle werken van Hilda Weges


Waarom je kiest voor Tiogapas in Yosemite Nationaal Park in Californie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tiogapas in Yosemite Nationaal Park in Californie

Koop de foto Tiogapas in Yosemite Nationaal Park in Californie van Hilda Weges op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 136 851
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden