Een Werk aan de Muur shop

Tissot ambachtelijk uurwerk

- Werkcode: 985 177

Erik Reijnders over Tissot ambachtelijk uurwerk

Het is de tijd van kwarthorloges en klokkijken op het mobiel. Ondertussen worden er steeds meer ouderwets werkende uurwerken verkocht met . Deze horloges vaak van merken die al heel erg lang de tijd laten zien met hum ongekende kwaliteit. een Zwitsers pressie uurwerk is deze dagen een begrip. zo ook dit uurwerk uit een polshorloge dat na 60 a 70 jaren nog altijd dienst doet. de macro opname laat uiteraard meer een klein deel van de radertjes zien. Is jou stijl industrieeel dan past dit werk naadloos in jou interieur. Tikje nostalgie en ook net een beetje kleur om de stemming posietief te kleuren. de Robienen die hier goed zichtbaar zijn geven het geheel een wat warmere uitstraling.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Tissot ambachtelijk uurwerk als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Tissot ambachtelijk uurwerk

Koop dit digital art werk Tissot ambachtelijk uurwerk van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 985 177
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
66,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.