Een Werk aan de Muur shop

Toch trekken

- Werkcode: 773 489

Sandra Perquin over Toch trekken

Wanneer je naar de tandarts gaat en er achter komt dat er toch een kies getrokken moet worden. Gelukkig is het deze keer een verstandskies en valt de schade mee. Deze miniatuur h0 (schaal 1/87) figuren maken het gebit weer mooi door de tanden te polijsten.
Sandra Perquin profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sandra Perquin

Voor mijn werk reis ik de hele wereld over en daar waar mogelijk neem ik altijd mijn camera mee. Naast reis- en straatfotografie ben ik me de laatste jaren meer in miniatuurfotografie (zoals ik dat zelf noem) gaan verdiepen. Met H0 poppetjes van de modeltreinen maak ik verschillende scenes. Ik heb inmiddels dan ook behoorlijk wat van die kleine figuurtjes. 1 gaat ook altijd mee op reis en lijkt op een klein stewardessje. Bezoek ook eens mijn Instagram account voor mijn reisfoto's of mijn andere account voor mijn miniatuurfoto's. Heb je een specifieke wens schroom niet om mij te contacten.

Alle werken van Sandra Perquin


Waarom je kiest voor Toch trekken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Toch trekken

Koop de illustratie Toch trekken van Sandra Perquin op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 773 489
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.