Tombes in Madain Saleh | Saudi-Arabië

Werkcode: 1 160 861 Kopieer de werkcode

Photolovers reisfotografie profielfoto Tombes in Madain Saleh. Madain Saleh is een oude stad in Saudi-Arabië. De stad wordt ook Hegra genoemd en ligt vlak bij de plaats Al-Ula. De ruïnes van Madain Saleh staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad werd vroeger bewoond door de Nabateeërs. Dezelfde mensen als in Petra in Jordanië. Petra is alleen veel bekender, maar dat zou wel eens kunnen gaan veranderen. Saudi-Arabië zet vol in op toerisme en er wordt flink aan de weg getimmerd om veel toeristen te kunnen ontvangen in Madain Saleh. Het is nu al goed georganiseerd als je er als toerist naar toe gaat. Er is veel te doen en er is veel te zien. Het is een mooie archeologische plaats die nog maar net open is voor toeristen.

Als je ooit naar Saudi-Arabië gaat dan zou ik zeker naar Madain Saleh gaan. Ik zou minimaal 3 nachten gaan, zodat je twee volle dagen hebt om dit gebied te verkennen. Een prachtig landschap waar je vrij mag kamperen, behalve op het terrein van Madain Saleh. Het is trouwens ook de moeite waard om naar Hegra after dark te gaan. In de winter kun je in de avond een bezoek brengen aan Madain Saleh. Tombes zijn dan verlicht en de sfeer is heel anders dan overdag.

Dit werk wordt aangeboden door Photolovers reisfotografie

Diana en Ronnie reizen graag naar gebieden waar weinig toeristen komen.

Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.

Diana: " Door het reizen is mijn passie voor fotografie geboren."

Ronnie: "Ik reis het liefst naar landen rondom de Sahara en de Himalaya."

Meer weten over Photolovers reisfotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

G.
Nederland
4 / 5

super ervaring
voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
E
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Wilko
Nederland
5 / 5

Fantastische werken!
Uitstekende kwaliteit, bereikbaar voor overleg tijdens monteren

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Gerdie
Nederland
5 / 5

Geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Wim Bolsens
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Erwin Mulder
Nederland
4 / 5

Zoals de beschrijving een mooi en kwalitatief product

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Dieter Rogiers
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Bianca
Nederland
5 / 5

Mooie schilderijen snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
FCO SECURITY
Nederland
5 / 5

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Lia
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020

Plus- en minpunten

  • Stevige panelen
  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Kwetsbaar materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Aluminium kunst met museumkwaliteit

Fine-arts prints gelijmd op stevige aluminum panelen. Door het zwevende effect en hoge kwaliteit print creëer je een kunstgalerij bij je thuis of op kantoor.

Wat voor effect kies jij? Ga voor een matte of glanzende afwerking.

Meer weten?

Meer over Aluminium en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Tombes in Madain Saleh | Saudi-Arabië van Photolovers reisfotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden