Een Werk aan de Muur shop

Top of the Rock

- Werkcode: 456105

Jeroen de Jongh over Top of the Rock

Een entreekaartje is er niet goedkoop, en je kunt er ook niet op je gemak een drankje halen, maar het uitzicht vanaf het dak van het Rockefeller Center is fenomenaal.

Top of the Rock, of de top van het Rockefeller Center is een uitkijkpunt op de hoogste verdiepingen van de hoogste wolkenkrabber van het Rockefeller Center, met name het Comcast Building, in de Amerikaanse stad New York.

Top of the Rock heeft de vorm van een schip met drie verdiepingen waarvan de hoogste 259 m boven de stad ligt. Via de ingang op de 50th Street tussen 5th en 6th Avenue en een lift met een transparant dak wordt de bezoeker naar de 68e verdieping gebracht. De Chrysler Building, Central Park, Times Square, One57, de rivier de Hudson, de East River, Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld zijn te zien. Omdat de bezoeker van hieruit ook uitzicht heeft op de Empire State Building wordt Top of the Rock over het algemeen als beste uitkijkpunt in New York beschouwd.

Ook de eind december 2015 afgewerkte 432 Park Avenue, een 426 m hoge residentiële wolkenkrabber, is prominent aanwezig en was begin 2016 het tweede hoogste gebouw van de stad. Het iconische en hoogste gebouw van New York, het One World Trade Center, 541 m hoog, is aan de zuidelijke kant te zien.
Jeroen de Jongh profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Welcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken van Jeroen de Jongh


Waarom je kiest voor Top of the Rock op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Top of the Rock

Koop de foto Top of the Rock van Jeroen de Jongh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 456105
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.