Toppen van de Dronninga en Kongen in de wolken

- Werkcode: 1 073 613

Arja Schrijver Fotografie over Toppen van de Dronninga en Kongen in de wolken

Het was nog licht op een avond begin juni in de vallei Isterdalen vlakbij Åndalsnes in Noorwegen. De zon zou pas twee á drie uur later voorzichtig ondergaan. Maar toch was de lucht ook wat donker, omdat het de hele dag had geregend. Er hingen wolkenflarden in het dal, voor de berghellingen. Die wolken gaven de bergen een mystieke uitstraling.

Wij keken vanuit de richting van Åndalsnes de vallei in en zagen hoe de wolken langzaam van vorm veranderden. Tussen de wolken door zagen we nog net de top van de 1544-meter hoge berg Dronninga. Een mooie Noorse naam die In het Nederlands 'koningin' betekent. Links van die top, achter de wolk is de koning te vinden, de berg Kongen. Dit is met 1614 meter de hoogste berg aan de westkant van de vallei Isterdalen.

De vallei zelf leidt naar de Trollstigen, een van de meeste toeristische routes van Noorwegen, die over een bergpas gaat. Ons plan was om die route, die met zijn spectaculaire haarspeldbochten naar boven gaat, met de auto te volgen en dan bovenaan een mooie wandeltocht te maken. Helaas was de route vanaf het punt waar de eerste haarspeldbochten beginnen tijdelijk afgesloten, omdat er een grote lawine was geweest en de weg gerepareerd moest worden. Rijden door de vallei zelf was echter ook leuk, de bergen zijn indrukwekkend genoeg.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Toppen van de Dronninga en Kongen in de wolken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Toppen van de Dronninga en Kongen in de wolken

Koop de foto Toppen van de Dronninga en Kongen in de wolken van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 613
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden