Toren Grote Kerk Breda in herfsttinten

van JPWFoto

Toren Grote Kerk Breda in herfsttinten van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 738672
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Een mooie herfstdag om door de binnenstad van Breda te struinen. In de Sint Annastraat stuit ik op de aanblik van een prachtige Ginkgo Biloba. Deze Japanse Notenboom krijgt in de herfst dit intense gele blad.
Met wat zoeken naar een goede compositie, kon ik de toren van de Grote Kerk precies in dit kleurrijke tafereel vangen. Een frisse herfstige aanblik, met een vleug karakteristiek Breda!

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken