Torentje bouwen!

- Werkcode: 513 079

Els Hattink over Torentje bouwen!

Stilleven, zo simpel/minimalistisch mogelijk. Een vorm van weergeven die mij erg aanspreekt. Een bouwwerk van schaaltjes dat een torentje vormt . Een werk dat het goed in een restaurant , keuken of bistro zou kunnen doen.

De inspiratiebron is het werk van Giorgio Morandi, een schilder uit de vorige eeuw uit Italië, die eenvoud nastreefde in zijn werk.

De boodschap die ik in dit werk wil overbrengen is,
Less is More!
Els Hattink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Els Hattink

Kunst in het algemeen heeft mijn interesse, Schilderkunst en Fotografie zijn de disciplines waar ik mij op heb toegelegd. Mijn opleiding schilderkunst heb ik zowel in Nederland als in België genoten. Fotografie heb ik in België op de Academie in Brussel gevolgd. Schilderijen van mij hangen op de Queen Mary II. Foto's en foto’s van schilderijen door mij vervaardigd, zijn aangekocht vanuit Europa, Costa Rica, Amerika als wel China!
https://www.elshattink.net
https://www.elshattink-foto.com

Alle werken van Els Hattink


Waarom je kiest voor Torentje bouwen! op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Torentje bouwen!

Koop de foto Torentje bouwen! van Els Hattink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 513 079
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden