Een Werk aan de Muur shop

Touwen op een zeilboot

- Werkcode: 392 346

Barbara Koppe over Touwen op een zeilboot

Ieder jaar gaat de middelbare school waar ik werk een paar dagen zeilen op de Waddenzee. Ik neem mijn camera mee op de mooiste platen vast te leggen. Maar ook aan boord van de boot gebeurt genoeg om te fotograferen, zoals deze touwen.

Touwen zijn een essentieel onderdeel van de zeilboot. Zonder dit prachtige natuurproduct kan een boot niet functioneren.
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Touwen op een zeilboot op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Touwen op een zeilboot

Koop de foto Touwen op een zeilboot van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392 346
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.