Traditionele woning in Alberobello in Italië

- Werkcode: 1 077 896

Photolovers reisfotografie over Traditionele woning in Alberobello in Italië

In de hak van Italië, helemaal in het zuiden van het land, staan duizenden traditionele woningen. Eén woning heet trullo, meerdere woningen heten trulli. Deze schattige huisjes trekken duizenden toeristen. Alberobello kun je met recht trulli hoofdstad noemen. Er staan er honderden in het centrum van het oude stadje. Alberobello is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Het is zeker de moeite waard om Alberobello een keer te bezoeken. Alberobello ligt in de provincie Bari, in de regio Apulië, wat bij ons ook wel bekend staat als Puglia. De architectuur van een trulli is bijzonder. Het zijn kleine witte gebouwtjes met een kegelvormig dak. De meeste die ik gezien heb zijn wit gepleisterd met een grijs dak.

Het is ook de moeite waard om de omgeving van Alberobello te verkennen. In de buurt liggen interessante plaatsen als Locorotondo en Martina Franca, die iets minder toeristisch zijn, maar zeker niet minder interessant.
Photolovers reisfotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photolovers reisfotografie

Diana en Ronnie reizen graag naar gebieden waar weinig toeristen komen.

Met onze fotografie willen we de kijker meenemen in onze ontdekkingsreizen. Wij ontmoeten graag andere mensen en kunnen genieten van de schoonheid van een land. We willen verhalen vertellen en daarmee de kijker raken, nieuwsgierig maken, aan het denken zetten en inspireren.

Diana: " Door het reizen is mijn passie voor fotografie geboren."

Ronnie: "Ik reis het liefst naar landen rondom de Sahara en de Himalaya."

Alle werken van Photolovers reisfotografie


Waarom je kiest voor Traditionele woning in Alberobello in Italië op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Traditionele woning in Alberobello in Italië

Koop de foto Traditionele woning in Alberobello in Italië van Photolovers reisfotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 077 896
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
214,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden