Training Home III van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 512406
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Training Home III is het derde deel van een serie van drie werken met drie verschillende onderwerpen. In deel III kijkt een mooie jonge vrouw naar de voorbij rasende stad door het raam van de metro.
In deel de andere twee delen is de hoofdrol weggelegd voor een verliefd stelletje en een vermoeide zakenman.
Doordat de scène bij alle drie de werken gelijk is passen de werken mooi bij elkaar, maar kunnen prima afzonderlijk worden opgehangen.
Werkcode's van het drieluik; 512404, 512405 en 512406

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken