Tram 28 in Lissabon | Carreira 28 | Aquarel schilderij van WatercolorWall

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 546089
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130 gratis verzending!

Omschrijving

Aquarel schilderij van de bekende Bica Tram 28 in Lissabon in Portugal. Geschilderd door Ricardo Bouman.
Tram 28, bekend als Carreira 28 is een bekende tram en een hele leuke en makkelijk manier om Lissabon te ontdekken. Met veel gekraak rijdt dit gele trammetje door de nauwe en steile straten van de stad, rakelings langs oude monumenten en geparkeerde auto's. De tram rijdt vanaf het kerkhof Prazares en rijdt door de bekendste buurten van Lissabon naar het plein Martin Moniz.
Carreira 28 is een attractie op zich en valt goed op met zijn Coca-Cola rekalmelogo's op alle zijkanten. Op een leuke en eenvoudige manier ontdek je zo de meest markante wijken en bezienswaardigheden van de stad.
Het originele schilderij heeft een formaat van 20x30cm en is geschilderd met waterverf op aquarelpapier. Het schilderij is in hoge resolutie gefotografeerd en verkrijgbaar als Artprint op diverse formaten en materiaalsoorten.

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall profielfotoWatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op elk formaat en materiaalsoort.

Alle werken