Trap naar raam

- Werkcode: 714 837

Charles van den Reek over Trap naar raam

De trap lijkt naar het raam te leiden. Vertegenwoordigen om de trap te nemen om naar buiten te kijken, wat betekent dat de wereld aan je voeten ligt.
Charles van den Reek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Charles van den Reek

Elke week, elke dag raak ik geinspireerd door de dingen die ik tegenkom in mijn leven, plaatsen die ik bezoek, dingen die ik zie. Als ik in een stad ben waar ik nog nooit ben geweest kijk ik erg vaak naar boven. 'Looking up gives you perspective of the city'.
Ik hoop oprecht dat mijn werk anderen inspireert and dat ook zij gepassioneerd raken door fotografie.
De hoog contrast foto's uit de jaren '20 van de vorige eeuw, hun gebruik van licht en papier in die tijd vind ik buitengwoon mooi.

Alle werken van Charles van den Reek


Waarom je kiest voor Trap naar raam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Trap naar raam

Koop Trap naar raam van Charles van den Reek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 714 837
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden