Trap

Werkcode: 136 367 Kopieer de werkcode

Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto Deze foto is gemaakt in Frankrijk, in de Loire streek.
Het is een oude trap van een oud klooster.
Foto heb ik in zwart wit gemaakt omdat de oude trap er nog beter uitkomt.
Als je wilt kan je deze foto af laten drukken op canvas, dibond en (ingelijste) poster, Xpozer, hout en zelfs op behang.
www.fotografievanleeuwen.nl

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Meer weten over Fotografie Arthur van Leeuwen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Helma van Kooten Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met het bestelde kunstwerk. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Mocht je twijfelen, doe dat maar niet, het is zo mooi!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Willem Veldhoen Rensa Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Sander Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering en goede kwaliteit
Het werk werd snel geleverd en was eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op te hangen. De kwaliteit is top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Margoo Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Goede en snelle service
Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Familie Lensink Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Robin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg tevreden over werk aan de muur
Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Anneke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Direct antwoord op mail en perfect product
Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Sivoservice Supplies & Advice Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Fred Schoenmacker Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Rijndam Revalidatiecentrum Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
Koenraad Lefebvre Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Charlotte Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Trap van Fotografie Arthur van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden