Treurende vrouw?

van Arjen Roos

Treurende vrouw? van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 781541
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Een geënsceneerd werk vol emoties waarmee ik de kijker probeer een verhaal te laten bedenken. Is deze dame aan het treuren, in gedachten verzonken, of denkt ze misschien aan de liefde van haar leven?

Voor dit werk heb ik me laten inspireren door het werk van Erwin Olaf.

Ander geënsceneerd werk uit deze serie vind je onder werknummer 791548, 782901 of in het geënsceneerd werk album.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken